Забронювати місце

Симулятор диспетчера Укренерго

#news

Yasno - постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень. 

Думаємо, що як і ми, послугами їхнього сайту ви користувались здебільшого для того, щоб дізнатись, коли за графіком знову мають вимкнути світло.

А що, як регулювати графік відключень ви б змогли самі?

На жаль, не в житті, але хоча б в грі.

Yasno розробили симулятор диспетчера Укренерго, де ви можете спробувати себе в якості оператора системи розподілення електричної напруги.

«Зараз навіть коли світло вже майже не відключають, є ті, хто щоранку за звичкою перевіряє графіки. Щоб ця історія стала не такою рутинною, ми вирішили запустити гру-симулятор і дати можливість кожному нашому клієнту приміряти на себе професію диспетчера оператора системи розподілу. Для цього потрібно зберігати світло в будинках якомога довше. Звісно, це не буде просто: гра ґрунтується на реальних подіях, тому потрібно враховувати і зменшення потужності, і локальні аварії, і роботу зі скаргами клієнтів», - розповів генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

Гра доступна навіть за умови, що ваше інтернет-з‘єднання не дуже стабільне, адже вона виконана в доволі простому та впізнаваному стилі піксель-арт, графіка якого доволі невибаглива до девайсів та наявності підключення до мережі.

Отже, якщо зайти в гру і вона встигне завантажитись, в будь-якому випадку буде можливість продовжити її проходження.

Мета гри доволі проста - набрати якомога більше очок, розподіляючи електричну напругу між будинками та, таким чином, перемикаючи світло.

На кожному з рівнів гра поступово ускладнюється, а кількість житлових споруд стає більшою. 

Гра доступна на сайті Yasno, на одній сторінці з графіками відключень. 

Поділитися в соцмережах