Бронировать место

Microsoft Flight Simulator відродить «Мрію»

#EdPro

Керівник Microsoft Flight Simulator Йорг Нойманн, виконавчий директор Себастьян Влок та виконавчий продюсер Мартіаль Боссард повідомили про деталі виходу оновлення Microsoft Flight Simulator. 

Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator надає широкі можливості для тих, хто бажає відчути себе пілотом. Ви можете обрати той літак, який забажаєте – починаючи від легких і закінчуючи широкофюзеляжними реактивними. А також відправитись в будь-яку точку планети та створити власний план польоту. 

Наразі гравці здійснили понад 20 млн. польотів на різних моделях, які наявні в даному симуляторі.

Sim Update 12

В оновленні Sim Update 12, що має вийти 14 березня для гравців стане доступним АН-2 від AT Simulations. Команда вже заключила контракт з заводом «Антонов» і активно займається підготовкою до випуску оновленої версії гри. 

Проте найбільш відомою українською моделлю літака з доступного ігрового арсеналу стане АН-225 «Мрія», переведена в діджитал формат компанією iniBuilds.

АН-225  буде платним літаком, вартість якого буде $19,99. Всі виручені кошти будуть спрямовані на ДП «Антонов» для відновлення справжньої «Мрії». Microsoft планує випуск гри для ПК в річницю знищення АН-225 російськими загарбниками – 27 лютого. 

Гра для Xbox вийде трохи пізніше – 14 березня, оскільки вимагає впровадження WASM.

Microsoft Flight Simulator наразі доступний для ПК, Xbox Series X/S та Xbox Cloud Gaming, включаючи Game Pass.

Поделиться в соцсетях