Забронювати місце

Українські ігри для ПК

#news

Серед купи ігор для ПК ви точно маєте пару тих, до яких готові повертатися хоча б пару разів на тиждень та проводити в них принаймні пару годин, насолоджуючись атмосферою, улюбленими персонажами або командною грою з друзями.

В цьому списку ігор ми перелічимо ті, які побачили світ завдяки українським розробникам. Впевнені, що ви чули хоча б про пару з них, а можливо якась з них входить у ваш особистий топ.

METRO 2033
  • Вийшла в 2010 році

  • Розробник: 4A Games 

В 2013 році стався апокаліпсис, що перетворив земний простір на пустелю, де немає навіть духу минувшої людської цивілізації. Лише невелика група людей, що сховалась в московському метро (на жаль, гра написана за мотивами роману російського письменника), змогла вижити.

І ось на дворі вже 2033 рік, під землею виросло ціле покоління, міста-станції змагаються за виживання, а за їхніми межами панують жахливі створіння людської подоби.

Ваше ім'я Артем і ви вже встигли побачити за своє недовге життя, як горіла планета, хоча і провели більшість часу під землею. Ви не покидали меж свого поселення, проте тепер ви кинуті напризволяще і блукаєте найтемнішими закутками підземних лабіринтів заради того, щоб повідомити всіх, хто залишився живим, про загрозу їхньому життю.

Проте згодом ви потрапляєте на поверхню, незвіданий край, який раніше давав надії попереднім поколінням протягом тисячоліть. Доля майбутнього у ваших руках, а все вирішать лише ваші подальші дії. 

World of Warplanes
  • Вийшла в 2013 році

  • Розробник: Persha Studia разом з Wargaming.net.

World of Warplanes - повітряний бойовий MMO-екшн. Дії гри розгортаються в Золотий вік військової авіації. 

Перед гравцями постає непроста задача – змагатись за панування в небі. Тут все залежить не тільки від вашої особистої майстерності, але і від того, наскільки добре ви вмієте працювати в команді.

З 13 грудня гра закрита для країн СНД, проте доступна в європейському ігровому просторі.

«КОЗАКИ»
  • Перша частина «Козаки: Європейські війни» вийшла в 2001 році

  • Друга частина «Козаки II: Наполеонівські війни» побачила світ в 2005 році

  • Третю частину «Козаки 3» випустили в 2014 році.

  • Розробник: GSC Game World

Певно це один з тих проєктів, який по праву може називатись культовим адже про нього відомо кожному, хто цікавився українськими іграми.

Після випуску першої частини, коли продажі перейшли відмітку в 2 мільйони, розробники зрозуміли, що однієї частини буде замало і почали активно працювати над створенням сиквелу.

Гра являє собою стратегію в реальному часі, що наділена історичним контекстом. Події відбуваються на території Європи XVI-XVIII століть. Тут на вас чекатимуть понад 20 європейських націй, 100 нових місій в режимі одного гравця, до 8000 бойових одиниць, що можуть одночасно брати участь в бойових поєдинках. А також ви зможете обрати один з чотирьох рівнів складності.

Поділитися в соцмережах