Забронювати місце

Продовжити робочий час, коли вимкнули електроенергію

#EdPro

ДБЖ – джерела безперебійного живлення, що допоможуть підтримувати вашу роботу за комп'ютером та іншими девайсами ще певний проміжок часу після відключення електрики.

Як працює ДБЖ

Спочатку ви підключаєте джерело безперебійного живлення до загальної електромережі, від якого воно заряджається за схожим принципом, що й звичайний павербанк. Вже потім ви доєднуєте до нього ПК. 

ДБЖ може не тільки забезпечити вашу стабільну робочу активність протягом кількох годин, але й виступає своєрідним щитом для комп'ютера у разі різких стрибків напруги. Це доволі актуально за умов нестабільної електроподачі та необхідності захистити власний девайс. Процес врегулювання подачі відбувається за допомогою інвентора, саме він перетворює напругу на необхідне значення.

Основними параметрами за якими розподіляються ДБЖ є:

  • Ємність акумулятора. Саме цей показник відповідає за час, який ще зможе пропрацювати ваш комп'ютер.

  • Вихідна потужність. Даний критерій є дуже варіативним оскільки саме він відповідає за те, чи зможе ДБЖ живити ваш девайс. Наприклад такі відеокарти як Nvidia споживають доволі багато ресурсу, а отже і ДБЖ треба буде обирати з високою вихідною потужністю.

  • Можливість підключення додаткових акумуляторів.

  • Кількість пристроїв, які можна підключити до одного ДБЖ.

  • Швидкість перемикання на внутрішні акумулятори.

  • Діапазон напруги, який здатний стабілізувати ДБЖ.

  • Гучність звукового сигналу, який можна почути під час відключення енергії.

Хоча вони й не зможуть повноцінно замінити основну електромережу і їхню потужність не можна співвідносити з тією, якою володіє генератор, проте ДБЖ неодмінно стануть вам в пригоді для того, щоб мати більше часу для роботи за вашим ПК навіть за екстрених умов.

Поділитися в соцмережах