Забронювати місце

Більше України в кіберспортивному просторі

#news

Після початку повномасштабного вторгнення гейм індустрія всього світу відреагувала досить оперативно на дії держави-агресора і вирішила не тільки прибрати прибрати ворожу символіку, але й додала проукраїнські скіни та локації в деяких іграх. 

Тож, якщо ви досі не звернули на них уваги - пропонуємо вам переглянути список ігор, в яких варто бути особливо уважними.

Локації

ATOM RPG

В оновленні станом на 15 березня постапокаліптична інді-гра ATOM RPG окрім виправлення загальних помилок та багів вирішила виправити одну з найбільш значущих для нас - відсутність української локації.

Heroes of Might and Magic III

Завдяки користувачу homm3.ua гравці Heroes of Might and Magic III зможуть детально ознайомитись з географією нашої країни та навіть більше - моніторити актуальну військово-політичну ситуацію. 

Не варто забувати про бездоганне почуття гумору українців - на сході можна побачити черепи російських солдатів, а на території росії та Білорусі на вас чекатимуть мляві зомбі. 

Civilization

Одна з найбільш популярних ігор-стратегій, де основною метою є розвинення цивілізації від кам'яної доби до космічної ери. 

Хоча й запитів на створення карти України розробникам завжди поступало досить багато, проте відповіді на запит так і не надійшло.

Тож українські гейм-девелопери вирішили, що цю справу варто брати у власні руки і зробили гайд, як власноруч створити в грі українські локації.

Великодки

CS: GO

Тепер на користувацькій карті Create на одній з локацій можна помітити український прапор. І хоча це заслуга самих гравців, це все одно приємно.

World of Tanks

В грі доступний прапор та герби міст України, який можна наносити на військову техніку, а також наявна українська локація.

Horizon: Forbidden West

Розробники гри додали пасхалку задля підтримки України в патчі, який став доступним для користувачів 30 березня. Тепер власники консолей Sony зможуть побачити український прапор на одній з локацій гри.

Поділитися в соцмережах