Забронювати місце

State of Play 2022

#news

З 13 на 14 вересня Sony провела чергову презентацію State of Play. Тематика цьогорічної презентації була присвячена Японії, тож здебільшого були представлені аутентичні ігри японських розробників. На івенті показали трейлери анонсованих відеоігор та презентували пару-трійку небачених раніше проектів.

Tekken 8

Bandai Namco показала перший геймплейний трейлер майбутнього файтингу Tekken 8, який анонсували ще влітку. Героями гри є Дзін Кадзама та його батько Кадзуя Місіма, відомі всім фанатам серії, що борються на тлі вулкана.

Розробники прагнуть достягти помітки 60 кадрів в секунду і при цьому синхронно прокачують графіку. 

Гра досі в розробці, проте реліз багатообіцячий, тож чекаємо з нетерпінням.

  • Tekken 8 буде доступним для платформ PlayStation 5, Xbox Series X/S та PC.

  • Дати виходу поки немає.

Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge — Enhanced Edition

Сама гра Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge вийшла ще 2020 році та підтримувалась VR-шоломами Oculus Quest. Проте тепер вона стана доступною на PlayStation VR2. 

В грі вам зустрінуться вже добре знайомі локації та інші знакові місця, а також можна буде зустріти персонажів із всесвіту «Зоряних війн».

  • Реліз Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge — Enhanced Edition заплановано на 2023 рік. 

  • Також на 2023 рік заплановано вихід самого пристрою PlayStation VR2.

Demeo

Якщо ви фанат більш традиційних настільних ігор, то Demeo вам точно буде до душі. реальність. Суть гри полягає в тому, щоб атакувати ворогів за допомогою карт здібностей та грального кубика, паралельно досліджуючи підземелля, повне ворогів та скарбів.

  • Гра Demeo буде доступна в груповому режимі, як і належить стандарній настільній грі. 

  • Дати виходу поки немає.

Like a Dragon: Ishin!

Спільнота фанатів серії Yakuza або Like a Dragon довго мріяла про вихід спін-оффів про кінець епохи самураїв Kenzan! та Ishin! по всьому світу, адже раніше вони були доступні лише в Японії.

Проте мрії на те й існують, щоб справджуватись, тож тепер Sega та Ryu Ga Gotoku Studio не просто випустять гру на Заході, а ще й зроблять на неї повноцінний ремейк. Розробники модернізують Like a Dragon: Ishin!, тож гра обіцяє бути досить насиченою та вартою очікувань багатьох відданих фанів.

  • Tekken 8 буде доступним для платформ PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S та PC.

  • Like a Dragon: Ishin! вийде в лютому 2023 року.

Hogwarts Legacy

Нарешті настав зоряний час для тих, хто виріс на всесвіті Гаррі Поттера, адже для консолей PlayStation стане доступним ексклюзивний квест Haunted Hogsmeade Shop від Hogwarts Legacy. Нічого неймовірного в ньому немає, але шанувальникам, які є власниками консолі Sony має бути приємно.

  • Буде доступним для платформ Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S і PC.

  • Вийде 10 лютого 2023

Поділитися в соцмережах