Забронювати місце

9 місце рейтингу

lol

Продовжуємо розповідати вам про топ ігор нашого клубу. Випереджає PUBG гра під назвою League of Legends, чи ти знаєш про неї? Чи можливо проводиш години, граючи у неї. Якщо ти новенький - вельми просимо, а якщо ні - можеш дізнатись про гру те, що не знав раніше.

Трохи про гру. Що таке Ліга Легенд, звучить круто, чи не так? Яскрава представниця однієї з найбільш розвинутих у світі кібердисциплін, яка називається МОВА (Multiplayer Online Battle Arena).

Головна мета гри - дійти до бази суперника, зруйнувавши там вежу, яка називається нексус. Але все не так просто, бо тобі на шляху зустрічатимуться вороги, ворожі вежі, а також ворожі міньйони і, як ти вже зрозумів - їхня головна мета: не пропустити тебе далі. Чи впораєтесь ви з цим всім? Питання стоїть лише до тебе і твоєї команди.

За кожного вбитого суперника і перемоги, ваша команда отримує монети, які можна витратити у магазині, придбавши спеціальний інвентар. Також ви одержуєте бали досвіду, які піднімають ваш рівень. З кожним новим рівнем ти можеш покращити характеристики героя.

А ще ти можеш підбирати собі руни - це покращення які ти обираєш в залежності від типу атаки опонента.

Обравши все, починаючи з персонажа, закінчуючи рунами - ви починаєте гру, і далі все залежить тільки від ваших скіллів.

Щодо цікавого:

  • Кожен персонаж є унікальним, наділений впізнаваною зовнішністю та особливими здібностями.

  • Особливі здібності виражаються у заклинаннях, які виконує гравець, але вони, на жаль, довго завантажуються.

  • Кожного тижня створюються нові, унікальні персонажі.

  • Виконавши завдання, ти отримуєш сундуки, у яких знаходяться приємні бонуси. А ще у них може бути «ессенція», за допомогою якої можна перетворити клаптики скінів на персонажа.

Поділитися в соцмережах