Забронювати місце

8 місце топу

fortnite

Мільйони гравців з усього світу об’єднались у масштабне Fortnite ком’юніті. У ньому можна зустріти людей з будь-якої частини світу та вікової групи. Ця гра здобула багато прихильників завдяки цікавому сюжету, яскравій графіці та мультиплатформенності - можливості грати з декількох операційних систем одночасно.

Наразі режим «Королівської битви» та «Королівської вечірки», який вона включає, підтримується на PlayStation, Xbox, Nintendo Switch та ПК. На цих же пристроях можна грати у творчому режимі. Тоді як, можливість взяти участь у «Бою з бурею» є тільки з PlayStation, Xbox і ПК.

Кожен гравець з чотирьох режимів може обрати один, який йому до вподоби. Серед варіантів: «Королівська битва», «Королівська вечірка» «Бій з бурею» та творчий режим. Давайте розберемо кожен з них докладніше.

Королівська битва

Якщо тобі відомий фільм «Голодні ігри», тоді ти знайдеш між цим режимом та фільмом багато спільного. Твоя мета - протриматись довше за інших та вижити.

Гра починається з того, що тебе висаджують з військового автобусу на острів, а далі продовжується справжня битва - тепер тільки твої дії впливають на перемогу. Перед тобою стоїть вибір  - змагатися сам на сам з суперниками чи об’єднатись у команду з друзями та  боротись за перемогу разом. Для побудування споруд та укріплень, які захистять вас від ворогів, будуть у нагоді цегла, дерево та залізо.

Режим «Королівської битви» весь час розвивається. Постійно додається щось нове, наприклад, зброя, транспорт, предмети. Весь час змінюються сезони, які мають свою тематику. Сезон є, таким собі, ядром гри, під час його зміни з’являються нові можливості гравців, додаються спеціальні деталі та змінюється загальний вигляд персонажів і карти, від чого залежить особлива атмосфера гри.

Королівська вечірка

Цей режим повністю відмінний від першого. Погравши у «Королівську битву», коли переходиш сюди, не одразу розумієш, що ти знаходишся у тій самій грі. Тут не буде запеклої битви за виживання і тобі не доведеться будувати споруди для захисту, єдине, що тут відбувається, як ти вже здогадався, вечірка. Відпочивай та розважайся. Для того, щоб весело провести час, тут є перегони на катерах, повітряна смуга перешкод та загальний перегляд фільмів та концертів, саме те, чого так не вистачає під час карантину, чи не так?

Творчий режим

Тут все просто, ти створюєш свій власний райський куточок. Для втілення твоїх фантазій у тебе є всі доступні матеріали та декорації, головне - вигадати, що саме ти хочеш бачити на своєму острові.

А ще ти можеш приходити на острови друзів або запросити приятелів подивитися на твоє творіння.

Бій з бурею

Перед тобою та  учасниками команди стоїть непроста мета - дослідити величезний світ, який спустошує і знищує буря, та відбити усіх чудовиськ, які будуть заважати вам у розкритті карти. Цих створінь кличуть  мозгляками. Під час битви з цими монстрами ви будете поступово ставати сильнішими, шляхом отримання здобичі, створення нової зброї та збільшення кількості героїв. Не забувайте зміцнювати базу, створюючи пастки, щоб побороти наступ мозгляків.

Поділитися в соцмережах