Бронировать место

Дедпул хоче в Marvel`s Midnight Suns

#news

Дедпул – один з найбільш впізнаваних героїв всесвіту DC. Навіть ті, хто не цікавляться коміксами чудового знайомі з його образом та пам'ятають, що він любить вражати. 

Нещодавно в Twitter з'явився офіційний акаунт Дедпула, де герой вимагає додати його в Marvel`s Midnight Suns.

Пости ведуться від обличчя самого персонажа, в характерній для нього манері спілкування, тобто з купою тематичних гострих жартів.

«Я буд вести цей канал до тих пір, доки ці задроти не додадуть мене в свою гру Midnight Suns. давайте побешкетуємо…», – зазначено в описі профілю Дедпула.

Кожний, хто заходив на сторінку, точно помітив неймовірний арт Marvel`s Midnight Suns, де Дедпул вже почав візуалізувати власні бажання, а точніше – домалював себе.

19 жовтня герой випустив ролик, де вирішив напряму звернутися до розробників гри голосом Нолана Норта.

Окрім того персонаж висловив власну думку щодо додавання в гру Місячного Лицаря і він вкрай обурений, бо вважає додавання своєї кандидатури значно кращим рішенням. 

Дедпул налаштований настільки серйозно, що вже намалював вбрання чаклуна, в якому хоче з'явитися в грі. За його словами, поява в такому образі стовідсотково принесе Midnight Suns звання «Гри року». 

«Так, пустоголові! Нехай ваші голоси будуть почуті! Я, великий Дедпул, повинен бути в Midnight Suns! Ця ЛЕГЕНДАРНА несправедливість не пройде!» – Пише герой на свої сторінці.

Marvel`s Midnight Suns вийде 2 грудня 2022 року і буде доступна для платформ PC, PS5, Xbox One та Nintendo Switch.

Поделиться в соцсетях