Бронировать место

Топ-5 найкращих інді-відеоігор

#news

В 2022 році світ побачила велика кількість дійно вартих уваги інді-ігор.

Проте тут зібрані Топ-5 з рейтингу Forbes. Тож давайте почнемо.

Cult of the Lamb
  • Платформи: PC, Mac, Xbox, Series X/S, PS4, PS5, Switch

  • Розробник: Massive Monster

У Cult of the Lamb гравці перетворяться на одержиме пухнасте ягня, яке врятував від загибелі моторошний незнайомець. Щоб оплатити цей борг, вам доведеться знайти йому вірних послідовників. 

Заснуйте свій культ в землях лжепророків, створіть комуну послідовників щоб почитати бога, який врятував вас від смерті, здійснюйте вилазки в різноманітні таємничі регіони.

Під час гри ви зможете розблоковувати нові будівлі та локації для проведення ритуалів, навички завдяки вилазкам в підземелля, вбивству ворогів та детальному продумуванню плану.

Chained Echoes
  • Платформи: PC, Mac, Linux, Xbox, PS4, Switch

  • Розробник: Matthias Linda

Ваша мета – покінчити з війною між трьома королівствами. Аби це зробити, ви подорожуватимете величезним континентом Валандіс, де перед вами відкриються екзотичні архіпелаги, вітряні рівнини, затоплені міста та забуті підземелля.

Події розгортаються в світі фентезі, тож зустріти дракона тут абсолютно звичне явище, співмірне користуванню пілотованим механічним костюмом.

Супроводжуйте групу героїв протягом їхніх мандрів землями з неймовірними пейзажами, що приховують підступних ворогів.

Nobody Saves the World
  • Платформи: PC, Mac, Linux, Xbox, PS4, SwitchPC, Mac, Xbox, Series X/S, PS4, PS5, Switch

  • Розробник: Drinkbox Studios

Ви приходите в цей світ під ім'ям Ніхто, вашою метою є порятунок світу від жахливого чудовиська Каламіті, чия сила росте.

На початку гри ви є чимось схожим на людиноподібну істоту, проте ви маєте трохи жалюгідний вигляд, до того ж у вашому спорядженні лише магічна паличка. На щастя, ви не прив'язані до цього образу, тож  скоро ви зможете обрати чи хочете ви перетворитись на гризуна, зомбі, рейнджера, ченця або інший варіант серед безлічі. В кожного образу, безперечно, будуть свої переваги та скіли, які можна покращувати.

Досліджуйте величезний світ, наповнений монстрами, пробирайтесь крізь підземелля, покращуйте власні навички та спробуйте перемогти монстра під ім'ям Каламіті.

Tunic
  • Платформи: PC, Xbox, Series X/S, PS4, PS5, Switch

  • Розробник: Andrew Shouldice

Ви – маленьке лисеня, яке прокинулося серед розвалин, все, що ви маєте – виключно цікавість. Досліджуйте землі наповнені легендами, де зачаїлися давні сили та люті монстри, збирайте чарівні предмети та розкривайте таємниці.

Також, ходять легенди, що в цих землях сховані цінні скарби. Вони можуть бути де завгодно, варто лише трохи уважності та бажання їх відшукати.

Tinykin
  • Платформи: PC, Xbox, Series X/S, PS4, PS5, Switch

  • Розробник: Splashteam

Міло прибуває на Землю та помічає, що він занадто малий для цього світу, все населення кудись зникло, а на дворі 1991 рік.

Відшукайте шлях додому та розгадайте найвеличнішу таємницю Землі! Ви в змозі переносити предмети, будувати драбини, відкривати нові маршрути та міста, знайомитись з місцевими та дізнаватись їхні історії. 

Гра точно занурить вас в автентичну ретро атмосферу, тож на пару днів ви зможете переміститись в неймовірну проекцію мікровсесвіту, де на вас чекатимуть захоплюючі пригоди.

Поделиться в соцсетях