Забронювати місце

В пошуках різдвяного настрою

#news

Любий друже, ми раді вітати тебе у 2022-ому (2222-ому) році! Сподіваємося, що ти зустрів його весело та у колі близьких тобі людей. 

Проте ми гадаємо, що на цьому не варто зупинятися, тож пропонуємо тобі подовжити святкову атмосферу ще принаймні на тиждень.

Тримай перелік ігор, які точно змусять тебе відчути зимову казку. До речі, у більшість з них ти можеш пограти в it land.

Fortnite

Різдвяна традиція оновлення шутеру та прикрашання інтерфейсу зимовими пейзажами, не припиняє дивувати фанів Epic Games. 

Під час різдвяних свят, тут проводиться серія щоденних випробувань Fortnite Winterfest і неможливо здогадатися, які з них будуть легкими, а над якими доведеться попрацювати. Також до гри повертається невеликий будиночок зі спеціальними подарунками від Fortnite.

Не може бути нічого більш хвилюючого, аніж споглядати як хтось забирає собі усі лаври солодкої, немов різдвяний льодяник, перемоги у Fortnite Battle Royale. Проте, що, якщо тут переможеш саме ти?

Приходь з друзями до нас і спробуй позмагатися за перше місце.

  • ця гра є в it land

Minecraft

Ніколи не варто викреслювати Minecraft зі списку святкових ігор, бо саме тут можна створити усе, що прийде на думку. Збудуй справжню різдвяну історію власноруч, спорудивши затишний будиночок у лісі або величезну резиденцію Санти. У втіленні твоїх ідей на допомогу завжди прийдуть твої друзі і чашка гарячого какао.

  • ця гра є в it land

Hitman 3

Хутчіш переодягатися в Санту, оминай ялинку та вбивай охоронця. Ось так IO Interactive бачать Різдво в захоплюючому стелс-екшені. 

Цьогоріч компанія випустила сезонну місію Holiday Hoarders, щоб ти міг відчути святковий настрій, прокрадаючись в будинки та переносячи трупів.

До того ж, 3-го січня на острові Хоккайдо відбудеться Сніжний фестиваль, на котрому буде ще більше святкових битв. А також, цікавий бонус - твоєю головною зброєю будуть сніжки! Після фестивалю ти зможеш розблокувати новенький зимовий костюм та спорядження для того, щоб колоти лід.

GTA V Online

Щорічно Лос-Сантос перетворюється на святкове містечко, прикрашене ялинками та снігом. Кожного гравця чекатють щоденні подарунки та не менш захоплюючі зимові пограбування. 

Зброя перетворюється на сніжки, а звична битва на веселі дружні святкування.

Тож збирай друзів та рушай на пошуки пригод!

  • ця гра є в it land

Відчуй дивовижну атмосферу різдвяного кібер всесвіту разом з it land!

Ми чекаємо на тебе!

Поділитися в соцмережах