Забронювати місце

Зламаємо тауер, а потім зробимо team kill

#slang

Навіть ті, хто почали грати в Dota 2 нещодавно, вже точно зустрічалися з словами tower, вежа або вишка. Кожен називає цю споруду на власний розсуд, проте сенс слова від цього не змінюється.

Вежі виступають головними захисними будівлями в Dota 2 та допомагають в охороні бази від супротивників. Варто зважати на те, що вони наносить доволі багато урону, проте тих, хто вистоїть у цій нелегкій битві буде чекати приз у вигляді золота для всієї команди.

  • Основною місією партії є руйнування ворожих веж та, згодом, головної будівлі.

Ми провели невелике дослідження та дізналися, що означає символ вежі в історії та міфології, бо Dota 2, як ніщо інше, пов’язана з боротьбою істот, яких не може осягнути людський розум. 

  • Вежа є одним з найбільш загадкових міфологічних символів в історії. 

З одного боку, вона втілює силу, амбіції та неприступність, відображає потужність.

  • В часи темного Середньовіччя, вежі зводилися майже скрізь, з метою показати наскільки впливовий король керує територіями та боронить їх від ворога.

Проте, якщо згадати міф про Вавилонську вежу, то тут вона скоріше виступатиме опредметненим образом людської та жаги до влади, божевілля, марнославства.

Якщо співвідносити класичне трактування “вежі” з її функціями в Dota 2, то яскраво простежуються два докорінно різних полюси сприйняття. 

Відтак, якщо це власна вежа, вона втілюватиме потужність та захист, проте, дивлячись на ворожі споруди, ти думатимеш лише про те, щоб їх зруйнувати аби показати, що ти сильніший за суперника.

Щодо вживання даного терміну, все достатньо просто:

“Швидко руйнуйте вежу (тавер), поки вони нагорі”

Team kill - ситуація, коли вдається вбити одразу всіх ворогів. Team kill також відомий як тімвайп та тімкілл - прекрасна можливість розгромити базу ворога та вбити Рошана. Якщо команда працювала злагоджено протягом всієї гри, то шанс зробити тімвайп суттєво збільшується. 

“Ми зробили тімвайп, тож швидко перемогли”

Гадаємо, що і так зрозуміло, що за нього можна отримати чимало золота.

Поділитися в соцмережах