Забронювати місце

Перевтілення it land

#attention

Ми оновлюємося та покращуємося так швидко, як операційна система, створена у далекому 2007, компанією Apple. Тож ми вирішили зробити масштабний апгрейд та апнути техніку і загалом все, що зробить твої кібербаталії дійсно незабутніми!

Хочеш пограти на потужних комп’ютерах, почувши найчистіший звук у новеньких навушниках від HyperX? 

А тепер уяви, що це все ти робиш поряд з друзями у зручних геймерських кріслах!

Зараз ми відкриємо тобі пару секретів та зазирнемо за лаштунки. 

Що ж новенького з’явилося в itland?

Техніка

Монітор ASUS 27" TUF Gaming VG279QM

Лаконічний дизайн та чітке зображення, з розширенням 1920х1080, зроблять твою гру ще насиченішою - тепер жодна деталь не залишиться непоміченою. Регульований нахил монітору для повного комфорту та матове антиблікове покриття, щоб погода або світло не зіпсували враження від гри.

Клавіатура HyperX Alloy Core RGB Membrane Gaming USB

Улюблені HyperX не перестають вражати. Тепер ти можеш регулювати звук прямо на клавіатурі, увімкнути підсвітку під настрій та повністю сконцентруватися на грі, бо клавіатура HyperX Alloy Core така ж тиха, як ніндзя уночі. А ти колись чув ніндзя? Гадаємо, що ні. Звук від клавіш буде ледь вловимим та точно не завадить ігровому процесу.

Мишка HyperX Pulsefire Surge USB

Мишка призначена для геймерів або для тих, хто хоче розкрити свій геймерський потенціал у повній мірі. Надійність та точність - основні характеристики цього девайсу. Гаджет забезпечує 100% попадання у ціль. Ще одна фішка цієї миші - можливість налаштування роздільної здатності, тож ти можеш надати грі той настрій, який допоможе виграти. 

Унікальний дизайн дозволить комфортно грати як лівою, так і правою рукою, а ергономічна форма миші точно не підведе у найнапруженіший момент битви.

Навушники HyperX Cloud Core

Навушники HyperX Cloud Core наділені системою об'ємного звуку, яка забезпечує чітке звучання та повністю занурює в процес гри. Гарнітура обладнана фірмовою піною HyperX з пам'яттю анатомічної форми, яка надасть відчуття комфорту навіть під час тривалої гри.

І, найцікавіше - що нового в системному блоці:

Відеокарта INNO3D PCI-Ex GeForce RTX 3070

З впевненістю можемо сказати, що це величезний стрибок продуктивності за всю історію процесорів NVIDIA. Нове покоління графічних процесорів NVIDIA RTX обладнане ядрами RT другого покоління, CUDA і тензорними ядрами, які виводять на абсолютно новий рівень якості графіки, частоту кадрів та підтримку технології штучного інтелекту в іграх. Архітектура NVIDIA Ampere забезпечує продуктивність вищу на ват - майже в 2 рази, порівнюючи з попереднім поколінням. Тому відеокарти серії RTX 30 забезпечують комфорт гри у будь-яких умовах.

Процесор AMD Ryzen 7 5800X 3.8 GHz

Прискорює роботу комп’ютера до небувалої швидкості та покращує його продуктивність, з нею девайсу не страшні навіть дуже вимогливі ігри.

Модуль пам’яті для комп’ютера DDR4 32GB 3600 MHZ IRIDIUM PRO DEEP 

Вбивчий мікс з Процесором AMD Ryzen 7 5800X 3.8 GHz, тепер ігри будуть літати. Якби Ілон Маск запустив комп’ютер у космос, щоб показати інопланетянам, як гарно живуть земляни, він точно був би наділений цим модулем пам’яті.

Накопичувач SSD M.2 2280 2TB

Цей накопичувач розроблений для високошвидкісних систем та відрізняється від інших особливо великою ємністю, надійністю та швидкістю блискавки. Майже як Молнія Маквін, тільки краще. 

Корпус Qube Guard

Корпус наділений прозорою бічною панеллю та підсвіткою, тож ідеально пасуватиме до клавіатури та мишки. Головне не задивитись на нього під час гри, бо випадки вже були.

Комфорт 

Ми вважаємо, що комфорт не менш важливий, ніж потужна техніка, тож ми оновили крісла та килимки для мишей.

Крісло Canyon Deimos

Справжнє геймерське крісло, з регулюванням підлокітників, спинки та висоти сидіння - забезпечить найкомфортніші умови.

Ігрова поверхня HyperX Fury S Speed Edition L

Створює не тільки атмосферу, але й сприяє покращенню якості гри. 

З основних переваг

  • текстурована гумова основа, що запобігатиме руху з місця

  • гладка поверхня, яка не підведе навіть під час максимальної швидкості руху мишкою

Поділитися в соцмережах