Забронювати місце

Ласкаво просимо до Сан-Андреасу!

#news

GTA V навряд потребує, щоб її представляли, проте, якщо ти б хотів трохи більше дізнатись про цю неймовірну гру жанру action-adventure, тоді пропонуємо залишитися тут.

На початку, GTA була створена виключно для PS та Xbox, проте в 2015 році стала доступною і для ПК на Windows. 

Саме сюжет та мультиплатформеність даної гри робить її однією з найпопулярніших в усьому світі та в наших клубах зокрема. 

Кожний NPC та ігровий персонаж має свої хобі та особливості, що дозволяє гравцям повністю зануритися в світ GTA та насолодитися не тільки оновленою графікою, але й продуманою сюжетною лінією. До того ж тут є можливість обрати - просто мандрувати містом, виконувати завдання або брати участь в перестрілках та погонях.   

В GTA V, якщо порівнювати її з попередніми версіями, окім покращеної графіки та розширених можливостей, є ще одна вагома перевага - переключення між персонажами, навіть у момент виконання завдань. 

Сюжет 

Сюжетна лінія GTA V налічує близько 70 місій загалом, проте може варіюватися залежно від твого вибору під час гри. 

Виконання місій оцінюється за окремими критеріями, а результат їх проходження вимірюється у відсотках. Тож, чим більше умов завдання ти виконав, тим ближче відсоток знаходитиметься до відмітки “100”. Після закінчення місії гравець нагороджується бронзовою, срібною або золотою медаллю, в залежності від успішності.

Події розгортаються в прекрасному містечку Лос-Сантос, штату Сан-Андреас.

  • Під час створення Сан-Андресу розробники надихалися образом Южної Каліфорнії, тож Сан-Андреас виступає її прототипом.

Виділяються й три основних персонажі - Майкл, Тревор та Франклін, вони зовсім різні, проте їх усіх об’єднує спільна мета.

Головні герої

Майкл Де Санта - людина, яку наздогнали помилки молодості та не тільки заважають рухатися далі, а й загрожують життю. Зараз Майкл успішний сім’янин, проте проблеми в житті змусять його повернутися на слизьку доріжку криміналу.

Тревор Філіпс - таких поганців, як цей ще пошукати треба. Складне дитинство персонажа зробило з нього того, ким він постає перед нами зараз - сорокарічний бандит, схильний до насилля та жорстокості, наркоторговець, який має власне кримінальне підприємство “Тревор Філіпс Ентерпрайзис”. Також відомо, що в минулому співпрацював з Майклом.

Франклін Клінтон - хлопець з непростою долею, виріс без грошей та батьків, а після однієї з невдалих угод потрапив за грати. Тож зараз Франклін прагне вибратися з гетто та змінити своє життя. Але після зустрічі з Майклом, він вирішує йому допомогти. Чи зміниться його життя після цього - залежить тільки від тебе.

Тож приходь до it land, вмикай GTA V та спробуй себе у якості головних кримінальних авторитетів Сан-Андресу!

Поділитися в соцмережах