Забронювати місце

Крісло для офісного дрифту від Volkswagen

#EdPro

Volkswagen вирішили спробувати себе в чомусь новому і розробили високотехнологічне геймерське крісло, що наділене електричним мотором, фарами, клаксоном, розважальною системою та навіть невеликим причепом.

Інженери Volkswagen вмістили в це офісне крісло багато нових функцій, які до того ніколи не були притаманні звичайним кріслам для геймерів. 

Крісло може вразити вас такими функціями, як:

  • Електричний мотор

  • Педалі для ніг

  • Максимальна швидкість девайсу – 20 км/год

  • Можливий пробіг за раз – 12 км

Тепер вам не потрібно буде вставати аби дістатися до ванної або зробити собі бутерброд.

Також, аби уникнути зіткнень з меблями у вашому житловому просторі, ви матимете камеру з сенсорами, яка дозволить вам бачити все навколо вас на 360 градусів. 

Якщо перед вами буде довгий шлях до пункту призначення, то ви можете зробити його значно приємнішим, скористувавшись сенсорним екраном та ввімкнувши собі музичний супровід. 

У випадку, якщо хтось вирішить вас підрізати або забуде увімкнути поворотник ви завжди зможете покластися на клаксон і висловити своє невдоволення.

Для того щоб зорієнтуватися в темряві, ви зможете скористатися вбудованими фарами або створити незабутню атмосферу завдяки RGB LED-лампам.

Якщо раптом ви трохи змерзли, це теж не стане перешкодою для вашої продуктивності протягом робочого дня – просто скористайтеся функцією підігріву сидіння.

Ззаду розмістився невеликий багажний відсік, в який ви з легкістю зможете помістити ноутбук або необхідні документи. Якщо ж вам знадобиться транспортувати більш габаритні об'єкти, то ви матимете можливість скористатися прицепом.

Як же без фірмової стилістики? Ваші гості чи колеги одразу розпізнають виробника завдяки унікальному дизайну. Крісло наділене металічними вставками, 4 колесами з алюмінієвими дисками, а на підголовнику вишитий логотип компанії.

Volkswagen's Office Chair For The Fast-Moving Executive

На жаль, офісне крісло VW насправді не продається. 

Все це, здебільшого, просто великий піар-хід для реклами фургонів компанії. 

Тим не менш, дане крісло буде доступне для тест-драйву в певних місцях.

Поділитися в соцмережах