Забронювати місце

HyperX шукає контент-мейкера

#attention

Ти креативний, знаєшся на якісній техніці та відкритий до підкорення нових вершин? Тоді ти вже на півшляху до участі у конкурсі на посаду контент-мейкера HyperX Stage.

20 вересня 2022 року - виробник техніки та наш надійний друг HyperX, відкриває старт конкурсного проекту для контент-мейкерів HyperX Stage, де ти можеш поділитись своєю творчістю та виграти річний амбасадорський контракт з компанією. 

Творчий конкурс
  • проходить у декілька етапів 

  • тематика заявок на ваш смак, від ігрових стримів та музики до ASMR-записів, дай волю своїй винахідливості! 

  • подай заявку та надішли свої роботи, на цей сайт, щоб ми знали, що ти хочеш взяти участь

Крім цього, буде голосування користувачів, у якому зможе прийняти участь кожен бажаючий. Тут ти будеш не тільки обирати фаворита, але й матимеш шанс виграти безліч призів від HyperX.

Розповімо тобі трохи секретної інформації, щодо того, що чекає на глядачів та учасників конкурсу:

Головний приз: амбасадорський контракт з HyperX на 2022 рік

Для напівпіналістів: 4 набори девайсів, у які входять

30 мікрофонів для учасників та глядачів

Додаткові призи від партнерів HyperX

«Ми віримо, що творчість є в кожному. Потрібно лише розпалити вогнище та почати творити. В проекті HyperX Stage учасники отримають можливість проявити себе, знайти однодумців та позмагатися за топові подарунки від партнерів, і, звичайно, отримати головний приз - контракт з нашою компанією на 2022 рік. Всім учасникам бажаємо успіху та нехай переможе найкращий!»

Олег Булавко, менеджер з кіберспортивного напряму HyperX в Східній Європі 

Всі деталі проведення конкурсу ти можеш дізнатися тут

Про HyperX 

Протягом 18 років місія HyperX полягає в розробці ігрових рішень для геймерів, завдяки чому отримує позитивні відгуки щодо продукції, користується попитом на міжнародному ринку та займає перші місця у рейтингах геймерської техніки. HyperX для тих, хто шукає більше ніж клавіатуру або навушники, ця техніка створена для тих, хто цінує комфорт, естетику та надійність. 

Ігрові гарнітури, клавіатури, миші, USB-мікрофони та аксесуари для консолей HyperX під девізом «МИ ВСІ ГЕЙМЕРИ» - вибір геймерів, амбасадорів, технічних спеціалістів

та кіберспортсменів по всьому світу. І це все завдяки бездоганним характеристикам, які відповідають найсуворішим вимогам специфікації продукта. Вони поєднують у собі найкращі компоненти свого класу. 

Ще більше про HyperX ти можеш дізнатися тут

Про HP Inc.

Ми створюємо технології, які роблять життя краще - для всіх та скрізь. Можливості, які відкривають перед користувачами наші персональні системи, IT-послуги, принтери та рішення для 3D-друку - дійсно захоплюють та дивують уяву. 

Ще більше про Hp Inc. ти можеш дізнатися тут

Поділитися в соцмережах