Забронювати місце

Що б замовити...

#attention

Кожного разу відкриваєш холодильник, а там нічого не змінюється? Так хочеться чого-небудь смачного, але не знаєш, чого саме. 

Якщо ти засумував чи не знаєш, де провести час з друзями, смачно поїсти а ще й на PS пограти (та зазирнути у VR)

- друже, тобі точно треба завітати до нас!

Ти знав, що наш рейтинг вибудовують виключно експерти? Ще не здогадався - хто саме, ці таємничі професіонали, які оцінюють страви так само, як найдосвідченіші гіди Мішлен?

Це ти, наш любий гість. Тільки ти допомагаєш нам створювати рейтинги та мотивуєш змінюватись, ставати краще. 

Тож давай подивимось, що прийшлося тобі до смаку в it land найбільше.

Зустрічай, топ позицій у меню:

Десяте місце нашого рейтингу займає напій, який тепер готовий рекламувати Ярмоленко. Той самий, з ароматом прохолодної кави та бульбашками, які лоскочуть язик. Смак, який нагадує дитинство. Так, це, всім добре відома Coca-Cola

  • А ти знав, що перша Кола була представлена, як ліки від депресії та захворювань нервової системи?

Далі йде коктейль, який поєднав у собі палаючий мікс горілки, джину, текіли та рому. Він вважається одним з найбільш міцних коктейлів, які існують, і це Лонг Айленд.

Восьме місце рейтингу займає той самий, кого всі згадують, але соромляться розповісти… Трохи персику, апельсину, клюкви і ти вже чуєш звуки морських хвиль. Вже здогадався, про що йде мова? Так, це Секс на пляжі.

  • Для кращого ефекту радимо, перед дегустацією коктейлю, зазирнути у VR та пограти в theBlu.

Якщо ти вирішив подивитись футбол, не забудь про нього, бо воно - символ вечірок, напій кольору сонця, але для нас усіх - улюблене прохолодне пиво на розлив.

  • Не забудь замовити до нього солоні горішки, які в нас на шостому місці.

Досі сваряться ці двоє - справжній француз за походженням та цей загорілий американець. Ходять легенди, що вони не поділили шоколад. Але тільки ми знаємо, що це не так, бо снікерс та круасан давно ведуть запеклу боротьбу за четверте місце рейтингу. Поки що снікерс на п’ятому, проте питання в тому, що обереш саме ти.

Стає трохи спекотніше, проте не тільки тому, що ми підійшли до топ три нашого рейтингу, є ще одна причина. Ти вже чуєш цей хруст скоринки? Це гаряча картопля фрі. Здавалося б, що може бути краще…

Проте є дещо, що ми не в силах приховати - це бургер меню. Тут є все, щоб захопити твоє серце. Звичайно, що є бургер, але він зовсім не простий, він приховує соковиту та духмяну котлету, яка лише мить тому була на грилі, проте тепер вона займає заслуговане місце у твоєму бургері.

  • Коли ти замовляєш меню, ти отримуєш одразу три позиції з топу (бургер, картоплю та колу)

І перше місце, приз глядацьких симпатій та всі медалі отримує…. сендвіч! Всі ми любимо смакувати бутерброд з ковбаскою за комп‘ютером. Але, якби ти скуштував наш сендвіч - ти б думав тільки про нього. 

Не віриш? 

Приходь до нас та спробуй сам!

Погоджуєшся з рейтингом? 

Фотографуй улюблені страви та напої у it land, викладай у stories, і не забудь нас позначити!

Ми обов‘язково викладемо їх до себе на сторінку)

Поділитися в соцмережах