Забронювати місце

Найкращі клавіатури

#EdPro

Через такий широкий вибір комп’ютерної техніки дуже важко зрозуміти, на що варто звернути увагу. Для звичайного користувача клавіатура не відіграє особливої ролі, проте для тих, хто багато часу проводить за комп’ютером, наприклад програмістів чи геймерів, якісна техніка має значення

Багато хто гадає, що якісна техніка коштує занадто дорого, проте це не так. Зараз цілком реально знайти хороше обладнання, яке прослугує вам довгий час і буде мати гарні характеристики. Ми створили цей рейтинг з урахуванням всіх вимог, які можуть виникнути у вас, коли ви будете шукати нову клавіатуру. 

Передусім, варто розрізняти два типи клавіатур: механічну та мембранну.

Мембранна клавіатура, зазвичай коштує дешевше, ніж механічна. Вона працює безшумно, але у неї є ряд недоліків:

  • працює не так швидко, як механічна

  • не можна одночасно робити декілька комбінацій клавіш

  • буде слугувати вірою та правдою, але не довго

Тож, ви вже зрозуміли, що досвідчені геймери скоріше оберуть механічну клавіатуру. 

  • Найкращими у користуванні є саме дротові моделі, так, як вони скоріше передають інформацію.

Давайте почнемо з моделей, які будуть по кишені будь-якому поціновувачу комп’ютерних ігор:

3. Oklick 760G GENESIS

Клавіатура знаходиться під незначним нахилом, щоб рука, під час роботи, була у зручному положенні. Загалом, набір клавіш не відрізняється від звичайних, проте є кнопка, яка відповідає за підсвітку клавіатури. Хоча дана модель коштує не дуже дорого, проте вона зроблена з якісних матеріалів, таких, як металічна основа. Дизайн досить концептуальний, без зайвих деталей.

Переваги: 

  • зручні клавіші

  • підсвічування

  • висока якість збірки

Недоліки:

  • через постійну роботу, надписи на клавішах можуть стертися

  • неможливо регулювати кут нахилу клавіатури

2. Defender Werewolf GK-120DL

Кожна клавіша обладнана підсвіткою, що дає можливість користуватися клавіатурою у темряві (чи провести романтичний вечір разом з улюбленим комп’ютером). Також можна регулювати ефекти підсвітки - пульсація чи звичайний. Матеріал - високоякісна пластмаса. Достатньо гарна якість збірки, усі елементи корпусу знаходяться близько один до одного.

Переваги:

  • концептуальний дизайн

  • якісні матеріали

  • працюватиме достатньо довго

Недоліки:

  • не має можливості використовувати макроси

1. A4Tech Bloody B120 Black USB

Одна з найкращих бюджетних клавіатур. Зручний нахил, є підсвічування клавіш, а також виділені найбільш використовувані клавіші, що робить цю клавіатуру однією з найзручніших у роботі. На жаль, повного захисту від вологи у клавітури немає, проте вона наділена спеціальними отворами для стікання рідини. Варто зазначити, що ця клавіатура мембранна, через що може працювати не так довго, як більшість механічних.

Переваги:

  • підсвітка регулюється

  • є блокування клавіші Win

  • працює тихо

  • зручна для тих, хто багато друкує

Недоліки:

  • логотип підсвічується занадто яскраво, що може дратувати 

  • під час гри рука знаходиться у не зручному положенні

Для тих, хто не шкодує грошей та обирає техніку, яка вражає функціоналом та зручністю - топ найкращих механічних клавіатур за 2021 рік:

3. Corsair K95 RGB Platinum XT

Клавіатура з підсвічуванням та всім, що потрібно для справжнього геймера. Всього на клавіатурі 104 клавіші, які не будуть стиратися з часом. Зручною деталлю є те, що звук регулюється спеціальним колесом. А також у комплекті йде шкіряна підставка для рук, яку можна від’єднати за необхідності. Загалом, у неї є один недолік, як і в інших дорогих клавіатур - вартість.

2. Razer Pro Type

Лише про дизайн цієї клавіатури можна написати цілу статтю, але ми обмежимося лише тим, що скажемо обов’язково звернути на неї увагу. Як і вся техніка Razer, ця клавіатура наділена одними з найкращих характеристик, які може запропонувати сучасний ринок комп’ютерного обладнання. Клавіатура буде слугувати вам довгий час, при цьому жодна з функцій не стане гіршою за час роботи. Попри те, що вона бездротова, сигнал у неї ані трохи не гірший, ніж у клавіатури з USB з’єднанням. 

1. HyperX Alloy Elite RGB (Cherry MX Blue) Black USB

Перше почесне місце рейтингу посідає клавіатура HyperX Alloy Elite. Ця клавіатура - справжнє кохання досвідченого геймера. Попри свою високу вартість, всі, хто нею користувався стверджують, що вона коштує своїх грошей. Концептуальний дизайн, широкий функціонал будуть радувати вас протягом довгих років роботи цього девайсу. У комплекті йде зручна підставка під рук, що дає можливість довго працювати чи грати на комп’ютері, але за необхідності її можна зняти. Висота клавіатури регулюється. Також ви можете налаштувати підсвітку так, як захочете та створити набір швидких команд. Не менш важливим є те, що клавіатуру можна підключати до PS4. Двома словами - функціонал вражає.

Приходь в it land та перевір клавіатури HyperX власноруч. Ми запевняємо, що ти будеш задоволений. 

А якщо ти хочеш, щоб така клавіатура була і у тебе - саме час її придбати!

Не забувай про те, що в наших друзів ти можеш придбати якісну техніку HyperX зі знижкою

Поспішай, час акції обмежений!

Поділитися в соцмережах