Забронювати місце

Полегшимо проходження місій в GTA V

#news

GTA багато років поспіль залишається в рейтингах найкращих мультиплатформенних ігор. Одним з обумовлюючих факторів є наявність величезної кількості сценаріїв розгортання подій та маси можливостей, які відкриваються геймеру. Неповторну атмосферу створюють не тільки місії гри, а й історія міста Сан-Андреасу та персонажів, які несуть багаж минулого. 

Не слід забувати, що в GTA V є хитрості та секрети, які можуть полегшити проходження гри або, як мінімум, зробити її значно цікавішою.

Телефони

В кожного персонажа є власний гаджет, з якого він може зателефонувати за будь-яким номером, навіть за тими, яких немає в контактах. 

  • Саме телефонні номери використовуються в GTA V, як чит-коди.

Цікаво, що телефони Франкліна, Тревора та Майкла – прототипи реально існуючих девайсів та навіть більше – оператор Франкліна, Badger, є преформованим на ігровий лад оператором T-Mobile, одним з найбільш популярних в Америці.

Якщо телефон Франкліна більш схожий на Samsung Galaxy, то, дивлячись на інші девайси персонажів, одразу знаходиш спільні риси телефону Майкла з iPhone, а Треворівського Facade – з оболонкою Nokia Lumia і операційною системою Windows.

Гравці можуть не тільки телефонувати, надсилати та отримувати повідомлення, але й запрошувати друзів в онлайн-гру.

Також в телефоні відображається ігровий час та день тижня, що може стати у нагоді під час проходження деякий місій, особливо таких, як перегони.

Швидке поповнення здоров'я та ремонт авто

Якщо персонажу не стає кисня через тривалий дайвінг, а дістатися до поверхні ти не встигаєш, то найкращим варіантом буде швидке перемикання між персонажами.

  • Це варто робити дуже швидко. У деяких випадках, врятувати героя таким чином не вдається, проте частіше за все – ці дії виправдовують себе і персонаж повертається до норми.

Також спрацьовує у випадках, коли гравець отримав серйозні пошкодження.

Подібний трюк можна виконувати і з машинами, у випадках, коли вони пошкоджені та не можуть набирати бувалу швидкість. 

  • Варто зазначити, що скло може лишитися розбитим або ж, під час перемикання, машина може взагалі пропасти, проте таке трапляється не часто. 

Велосипеди

Якщо ти хочеш з вітерцем промчатися горою вниз, то необов'язково довго й нудно їхати на ньому вгору. Цей зовсім не той випадок, коли діє вислів: «Любиш кататися – люби і санчата возити». В GTA V можна користуватися хитрістю:

  • З велосипедом можна заїхати прямо до кабіни канатної дороги, а там вже залишиться лише визначитися з маршрутом.

  • Якщо тобі знадобиться перевезти велосипед у віддалену місцину, найкращий спосіб – скористатися пікапом. Щоб було зручніше завантажити його в машину, достатньо застрибнути всередину багажного відділу та трохи підштовхнути двері, а потім покласти туди велосипед.

Поділитися в соцмережах