Забронювати місце

Поповнення у VR

#attention

Вже встиг спробувати себе у всіх іграх у VR, які є в it land? Навіть не думай, що ми плануємо на цьому зупинятись! Нова порція адреналіну та ще більше яскравих вражень чекають на тебе.

Поспішай до нас, щоб бути першим, хто спробує усі чотири нові гри!

Тож почнемо з самого початку:

Blade & Sorcery

Жанр екшн, пригоди. 

Гра про битви за допомогою мечів та магії, розроблена виключно для VR

У твоєму розпорядженні мечі, магічна зброя та, звичайно ж, власні руки, так як тут доступна можливість рукопашного бою.

Важливо те, що у Blade & Sorcery використовується реалістична фізична модель, завдяки якій битва сприймається як справжнє протистояння, а всі персонажі на полі бою володіють реальною фізикою тіла, що сприяє повному поринанню в гру та не дає відчути себе відстороненим ні на мить. 

І це, скажемо тобі, дійсно вражає!

Phasmophobia

Психологічний онлайн-хоррор, в якому ти і члени твоєї команди дослідників паранормальних явищ потрапите в локації, наповнені надмірно активними чудовиськами.

Ти будеш використовувати своє спорядження для полювання на привидів, щоб знайти і записати докази того, що вони мешкають саме в цьому місці, а потім, ці дані ти маєш передати команді, яка полює на привидів. 

Ти можеш або підтримати свою команду, відстежуючи локацію за допомогою камер відеоспостереження і датчиків руху з безпечного фургону, або зайти всередину і "забруднити руки", знищивши пару-трійку цих створінь, які з часом стають все більш і більш злими.

SUPERHOT VR

Лауреат численних премій «VR-гра року», повністю перероблена версія гри, створена спеціально для VR з опцією фізичної взаємодії. Результат трьох років наполегливої праці SUPERHOT team

І це одразу помітно, бо з першого погляду мінімалістичний дизайн - розроблений до найменших деталей, завдяки чому хочеться докладніше роздивитись кожний елемент, який зустрічається в процесі гри. 

SUPERHOT VR дає тобі можливість тілом і розумом зануритися у світ неймовірного екшену SUPERHOT. Але назвати це просто шутером, не натискаються клавіші! 

Офіційний опис гри говорить:

"Забудь про реальний світ. Поринь в гру душею і тілом. Випробуй себе в неповторному, елегантно жорстокому світі SUPERHOT VR. Вороги лізуть в кімнату з усіх боків, десятки куль розсікають повітря ... Стоп. Щось тут не так…”

Гра точно змусить тебе переглянути уявлення про світ!

EVERSLAUGHT

Відчуй всі переваги VR у грі EVERSLAUGHT. Занурюйся у містичний та небезпечний світ темряви, де на твоєму шляху буде безліч перешкод та жахливих демонів. 

Якщо ти уявляв темне середньовіччя, то в цьому випадку, цей вираз вживається в найбільш точному значенні. Захоплюючі подих підземелля та пейзажі з деталізованими елементами, унікальна зброя та броня, яка розширює твої можливості. 

  • Ще більше можливостей на контроллерах

  • Тільки hardcore (для досвідчених гравців), бо ця гра на швидку реакцію та спритність

  • Комбінуй зброю, щоб перемогти страховиськ

  • Покращуй персонажа, здобуваючи нові знання

Поділитися в соцмережах