Забронювати місце

Фармер у команді - сім‘я сита

#slang

Побачивши це слово, не так легко зрозуміти, яке значення воно має, проте, якщо придивитись, то можна провести певну паралель між дослівним перекладом та трактуванням.

З англійської слово Farm перекладається як ферма чи господарство. Логічно, що воно має приносити користь, точнісінько так, як і фарм у грі. 

Farm - процес добування золота та досвіду. Наприклад, у Dota, ти можеш фармити, вбиваючи ворожих крипів. 

  • Пам‘ятаєш, ми писали про добивання дружніх крипів? Так от, за це не дається бонусів, у вигляді монет, але, таким чином ти забираєш можливість фармити у ворога. Деякі гравці сприймають це за зраду, оскільки ці крипи - дружні юніти, які допомагають твоїй команді, проте є й багато інших кіберспортсменів, які розрізняють deny, як окрему тактику гри.

Не важливо, яким чином персонаж отримує золото: від вбивства нейтральних монстрів у лісі, добивання ворожих крипів на лінії битви або під час знищення ворогів з іншої команди, так, як результат один - отримання прибутку. 

  • Цінні та потужні артефакти у інвентарі героїв напряму залежать від фарму. Чим він краще, тим більше ти можеш дозволити собі корисних артів з основної, секретної та бічних крамниць

Зазвичай у команді фармом займаються герої, яких називають керрі.

Для них це, певно, одне з найважливіших слів у грі.

Найбезпечніший фарм, зазвичай у лісі, тому там найлегше заробити золото на арт, який розкриє твого персонажа.

Проте, якщо оцінювати прибуток від фарму, у такому випадку, вигідніший він на лайні, хоча й монети тут здобути набагато важче.

Скорочення FB добре знайоме тим, хто давно грає в Dota 2. І ні, тут мова йде не про скорочену назву мережі, створеної Марком Цукербергом.  

  • FB у Dota 2 відоме, як first blood

Традиційно віддається гравцю, який здійснив перше вбивство у матчі. Саме він отримує за нього набагато більше золота, а також швидко просувається на картою уперед.

Беззаперечно, FB - найкращий початок партії для твоєї команди.

Поділитися в соцмережах