Забронювати місце

Фідеру бути?

#slang

Feeder - одна з найбільш нейтральних назв для гравців, яких легко вбити. Якщо таким персонажем виявився ти, тоді на тебе чекатиме шквал емоцій від тіммейтів. 

Чому ж так?

Зазвичай фідерами називають тих гравців, які часто гинуть, надаючи перевагу ворожій команді. 

  • Dota 2 - одна з ігор, у яких важлива стратегія та злагоджена командна гра.

     Тому, коли хто-небудь з твоїх співкомандників помирає - золото та досвід за “твою душу” потрапляє до рук ворогів, а вони, в свою чергу, можуть придбати за них цінні предмети, які ще більше наблизять їх до перемоги. Тож, навіть смерть одного гравця може вплинути на подальшу гру. Саме тому фідерів у власній команді так не люблять. 
  • У Dota 2 набагато важливіше залишатися живим, аніж вбивати ворогів.

Що робити, якщо відчуваєш, що сам виявився фідером?

  • Подивитися гайди з Dota 2, щоб покращити свої навички.

  • Не шкодуй золота на артефакти, які покращують рівень здоров’я та броню.

  • Гуртом і ворога легше бити! Тож радимо триматися командою. 

А от як бити - зараз розповімо. 

У досвідчених гравців є давно напрацьована стратегія gank. Також можна зустріти цю тактику під назвами gank kill, ганк, ганг

Сам gank відбувається таким чином: декілька тіммейтів збираються разом, аби захопити та знищити “заблукавшого” гравця, який відійшов від власної команди.

  • Якщо раптом така “ворожа зграя” починає оточувати тебе, то знай, що скоріше всього ти під прицілом.

З часом тактика стала відомою і утворився рейтинг гравців для ганку. 

Tusk

Займає п’яте місце через те, що в останній час не користується великою популярністю серед гравців. Проте його не варто недооцінювати, так як Tusk може самотужки вибити з супротивників понад 1000 урону всього за пару секунд. А, завдяки своїм  додатковим можливостям, ще й сповільнити їх, забравши можливість втекти. 

Nyx Assassin

Наносить величезний урон, а також, за допомогою “карапасів”, може скритися від найзапеклішої битви.

Night Stalker

Ніч - найкращий час для цього персонажа та кошмар для ворогів. В нічну фазу гри ніхто не зможе протистояти Night Stalker.

Spirit Breaker

Також його називають биком. Може розбігатись з будь-якої точки карти та нападати на ворога. Здатний розгромити будь-якого граця за перші 20-30 хвилин гри.

Mirana 

Виборола собі перше місце рейтингу і не тільки. Потенціал персонажа може розкритися як у спільному нападі, так і за умови, що вона буде змагатися соло. Якщо вона у команді, тоді приємним бонусом для тіммейтів буде невидимість, а якщо ж Mirana громить суперників одна, тоді буде достатньо лише однієї стріли, щоб оглушити ворога на цілих 5 секунд.

Поділитися в соцмережах