Забронювати місце

Предмети Dota 2

#news

Хоча ззовні атрибути й схожі на броню, проте вони носять функцію, яка покращує, насамперед характеристики героя. Вони не менш важливі за інші речі, які можна придбати в магазині. Давай подивимося, на які предмети з перерахованих нижче варто звернути увагу, а на які не потрібно витрачати дорогоцінне золото.

  • нагадаємо, що краще за все бути готовим до битви з самого початку, тому - те, що ти плануєш купляти, фактично, визначає подальший хід гри

Band of Elvenskin

Коли не варто витрачатися на Band of Elvenskin. Якщо ти граєш за Anti Mage та вирішив збирати РТ - краще буде купити пояс сили. Цьому герою краще зберегти здоров’я на ранніх етапах гри. 

Проте, якщо для тебе важливий саме атакувальний потенціал, в такому випадку  Band of Elvenskin -  точно знадобиться.

Також невід’ємний у комбінації Power Treads та Yasha.

Belt of Strength

Доцільна покупка для тих, хто планує збирати, знову ж таки, РТ. Додає велику кількість здоров’я на початку гри. Саме за його допомогою можливо буде зібрати ключові артефакти.

  • на відміну від інших артефактів, тобі не доведеться продавати Belt of Strength, після його використання, бо ти зможеш використовувати його протягом гри

Загалом, Belt of Strength  беруть на ранніх етапах гри. Особливо важливий для тих персонажів, чий основний атрибут - сила. Під час боротьби, пояс власника, не тільки покращує його показник здоров’я, але й надає додаткове пошкодження супернику.

Також він використовується для створення таких артефактів, як: Power Treads, Necronomicon, Skull Basher та Sange.

Iron Branch

Незамінний артефакт з самого початку гри. При своїй мінімальній ціні у 53 золотих, додає по +1 до всіх інших артефактів. Серед гравців беззаперечне правило - на початку гри, кожен купляє собі гілку, таким чином, отримавши її, ти можеш набрати кілька очок мани, яка потрібна для твого героя. 

  • виключенням у купівлі поясу може бути мідлейн, коли важливішим предметом є пляшка

Mantle of Intelligence

При своїй невисокій вартості дає вагомий плюс до інтелекту - аж +3. Проте зараз цей артефакт не дуже популярний серед гравців. Його купують в тому випадку, якщо потім хочуть перетворити на Dagon.

Staff of Wizardry

Хоча й ціна його сягає 1000 золотих, проте його часто можна побачити серед артефактів гравців. То у чому ж причина такої популярності?

  • через цей предмет легко вийти на необхідні сапортам арти

  • він додає 130 очків мани

  • з цього предмета можна зробити різні артефакти

  • підходить будь-якому сапорту, незалежно від стилю гри

Slippers of Agility

Саме той артефакт, який на початку гри визначає домінуючу роль на лінії твоєї команди. Хоча предмет додає всього +3 до спритності, використавши кілька таких - можна збільшити початковий показник заподіяної шкоди майже на чверть.

Circlet

Відноситься до найважливіших предметів, що дозволяють стояти на лінії. Особливістю предмета є те, що він є універсальним, тобто - підійде для будь-якого героя. Він додає по +2 до сили, спритності та інтелекту. Якщо ти придбав один чи два предмети - це дасть тобі значну перевагу на будь-якій з ліній гри. Проте, зауважимо, що доцільно витрачати золоті на Circlet на початку матчу, десь до 6 хвилини.

Ogre Club

Один з тих артів, які користуються широкою популярністю серед гравців. Проте тобі варто бути уважним, бо справжню користь він принесе тим гравцям, у яких є атрибут сили. Він цінний в тому випадку, якщо ти хочеш збирати сильніші артефакти, такі як: Sange, Aghanim's Scepter, Black King Bar.

Blade of Alacrity

Важливий предмет на початку гри для тих персонажів, чий основний атрибут - спритність. Додає 10 атрибутів спритності. 

  • розробники гри відносять його до магічних предметів, тому що він наділений магією часу

Використовується для того, щоб робити більш дорогі артефакти, такі як: Aghanim's Scepter, Yasha, Diffusal Blade.

Ultimate Orb

Певно, важливіший з доступних предметів для крафту найсильніших артефактів. Ціна в цілих 2100 золотих обумовлена неабиякими бонусами, які надає цей арт. Цілих +10 до сили, спритності та інтелекту. До того ж знайти його можна тільки в секретних та бокових крамницях. Він є універсальним для всіх героїв так само, як і Circlet. Артефакти, які можна зібрати за допомогою Ultimate Orb вартують цілих 5000 золотих, це ще одне пояснення такої високої вартості предмету. В цей список входять: Eye of Skadi, Manta Style, Scythe of Vise та Linkens Sphere.

Поділитися в соцмережах