Забронювати місце

Предмети Dota 2

#news

Якщо ти гадаєш, що ключову роль відіграють виключно персонажі - ти помиляєшся. Вибір гравця - пів справи, або, навіть чверть, те, що дійсно важливо для вдалого матчу - твої ігрові навички та предмети, які можна купити за золото. Саме предмети можуть зробити з твоєї команти непереможне військо. Тож давай наблизимося на крок до перемоги разом. Ми розкажемо тобі все про предмети в Dota 2.

У Dota 2 існують такі категорії предметів, як: атрибути, містичні, магічні, загальні, ті, які підтримують, предмети озброєння, броню та ті, які витрачаються. 

Зазвичай, їх можна придбати в магазинах, які знаходяться на базі команд чи в крамницях, які локалізуються на бокових лініях карти. Проте, є місце, де зберігаються особливі предмети - секретний магазин. Хоча ціни тут вище, проте й предмети відрізняються від звичайних. А вони, як нам відомо -  та річ, на яку шкодувати грошей не варто.

Почнемо з предметів, які використовуються.

Може здатися, що вони не так потрібні, як перманентні, проте ми запевняємо, що своєчасна покупка такого предмету може привести команду до перемоги. Так, ці предмети дешевші за інші, проте не менш корисні.

Від Animal Courier до Flying Courier

Достатньо цікавий предмет, який можна придбати, не відходячи від бази. Він коштує 200 золотих та зникає з інвентарю, як тільки активується, після чого з’являється поряд з гравцями команди. Ним може користуватися кожен з твоїх тіммейтів.

Не шкодуйте грошей на його покращення, бо після нього він зможе літати. Саме кур’єр визначає те, наскільки вдалою буде гра на початку. 

  • Під час гри, предмет називають “кура”, проте не тому, що він схожий на курку. Він може мати будь-який вигляд. Тому не лякайся, коли почуєш словосполучення: “апнути куру”

  • Найдорожчий кур’єр був придбаний за 38 тис. доларів

Bottle

Дозволяє покращити показник здоров’я або зберегти руни до потрібного моменту. 

Як діє предмет?

Під час того, як героя атакують - втрачається третя частина пляшки, проте вона відновлюється, коли персонаж підходить до фонтану. Передавати артефакт, на відміну від попереднього, не можна. Проте, за його допомогою можна лікувати гравців своєї команди, рятуючи їхнє життя. 

  • Це можна зробити, натиснувши Ctrl та вибравши героя, якого хочеш лікувати

  • Помістити руну в пляшку можна просто, підійшовши до неї. І вона автоматично опиниться в ній

Clarity

Предмет, що забезпечує регенерацію мани. Хоча артефакт коштує лише 50 золотих - він буде корисною не для всіх, а лише для тих, хто зможе за допомогою нього зробити перший удар. Тому не варто витрачати гроші, якщо цей предмет вам не потрібен.

До тих героїв, для яких він є необхідним, відносять: Juggernaut, Nyx Assassin, а ще для персонажів, які можуть зробити оглушення. 

Dust of Appearance

Назва каже сама за себе. Цей предмет достатньо рідко зустрічається, проте вкрай необхідний. Він робить усіх невидимих персонажів навколо - видимими.

Healing Salve

Така собі регенеруюча мазь. Може вилікувати навіть найтяжчі порянення. Проте, щоб вона почала діяти потрібен час. Ти маєш відійти від суперника на 10 секунд, щоб встигнути відновити показник здоров’я. 

Найбільш актуальна на початку гри. З нею - навіть початківець матиме шанс на перемогу.

Observer та Sentry Ward

Одні з найважливіших допоміжних предметів у Dota 2

  • Observer Ward. Під час купівлі предмета - ти отримаєш одразу 2 обсервери. Вони збільшують можливість огляду на 7 хвилин. Радіус огляду - 1600.

  • Sentry Ward. Також має подвійний заряд, але діє 4 хвилини. Важливим є те, що артефакт дозволяє бачити невидимих юнітів та об’єкти. Хоча радіус огляду майже вдвічі менший, його показник - 850.

Smoke of Deceit

Дозволяє команді на певний час зникнути з поля зору суперника та непомітно пересуватися картою. На жаль, його можна придбати лише тричі, з проміжками в 12 хвилин.

Tango

На жаль, не танок, але може теж покращити фізичну форму гравця. Збільшує показник здоров’я на 115 протягом 16 секунд. Приємним бонусом є те, що, навіть під час атаки, дія Танго продовжується. Загалом, Танго - магічне дерево, з’ївши яке, ти можеш втекти від ворогів чи крипів. 

Town Portal Scroll

Більшість гравців досі вважають цей предмет непотрібним, проте дарма. Так, як за 75 золотих, ти отримаєш сувій телепортації, який дозволяє протягом 6 секунд, чи швидше, дістатися до будівлі твоєї команди. Це корисно в тому, випадку, коли треба швидко дістатися до місця битви чи втекти від суперників.

У наступних випусках ми розкажемо про не менш важливі предмети та артефакти, які врятують життя твоїй команді та приведуть до перемоги.

Слідкуй за новинами. Зустрінемося там)

Поділитися в соцмережах