Забронювати місце

Герої Dota 2

#news

Продовжуємо досліджувати Dota 2. У минулому випуску ми розповіли основи та дали поради для тих, хто тільки почав знайомитися з цією грою. 

Давайте розглянемо героїв та функції, які вони виконують під час матчу. Варто зазначити, що від вибору персонажа напряму буде залежати ваша роль у грі. Тож оберіть того героя, який вам буде до душі.

Всього у Dota 2 є три характеристики:

  • Сила. Відповідає за швидкість відновлення здоров’я.

  • Спритність. Підвищує швидкість атаки.

  • Інтелект. Відповідає за набір та відновлення мани.

За цими характеристиками герої поділяються на три основні групи:

Більше урону за інших можуть отримувати  Акс, Марс, Алхімик, Свен, Пудж та Хускар,так, як вони наділені “силою”. В них швидше, ніж у інших, відновлюється здоров‘я.

Персонажі другої групи наділені високою швидкістю та сильним уроном, саме тому можуть йти на крипів та членів ворожої команди без остраху.  Варто пам’ятати, що на початку гри ви не побачите усі їхні можливості, вони розкриваються тільки після придбання всіх артефактів. У перелік цих персонажів входять Снайпер, Урса, Луна, Фантом Лансер та Рікі.

Персонажі, які володіють найбільшим інтелектом, зазвичай - маги. Завдяки великому запасу мани вони можуть користуватися своїми вміннями, які можуть зіграти вирішальну роль під час поєдинку. Серед таких персонажів можемо зустріти Зевса, Вітча Лікаря, Ліну, Сайленсера, Даззла, Ліона.

У кожного персонажа є свої особливості, проте не кожен гравець знає, як їх використовувати.

  • Луна, Снайпер, Анти-Маг - хоча ці персонажі можуть здаватись слабкими на початку гри, наприкінці ви зміните свою точку зору. Якщо вони зберуть всі портібні предмети - їх вже не подолати. Варто зазначити, що цим героям необхідно швидко отримувати досвід та золото. Це можна зробити, якщо фармити крипів чи допомагати у вбивстві.

  • Зевс, Інвокер, Ліна. Їхня супер властивість - нюркер чи, звичайними словами, швидкий урон. Можуть нанести багато урону по декільком цілям за допомогою активних вмінь.

  • Слардар, Марс, Дизраптор унікальні персонажі, які можуть будь-кого вибити з гри. Оглушити чи зробити нерухомим - вирішувати вам (якщо ви, звичайно, граєте за одного з цих героїв).

  • Іо, Пак, Рікі. Кожен з нас мріяв стати невидимим так от, у Dota 2, це можливо, якщо ви оберете когось з цих створінь. Вони наділені можливостями, завдяки яким ви швидко скриєтесь з місця битви. Ви зможете зробити ривок, стати невидимим чи телепортуватись.

  • Войд, Алхімік, Акс - відіграють чи не найважливішу роль у грі. Вони першими атакують ворога, накладають ефекти контроля та дають можливість своїй команді добити ціль.

  • Трент Протектор, Чен, Даззл - виконують функцію підтримки та організовують тіммейтам сприятливі умови для безпечного фарму. Також вони можуть купувати предмети, які допомагатимуть команді.

  • Хускар, Пудж, Бристлбек - персонажі з сильною витримкою, можуть приймати на себе урон, чим захищатимуть інших гравців дружньої команди.

  • Лешкара, Фуріон, Фантом Лансера - наділені можливістю рушити ворожі будівлі швидше за інших.

  • Лайфстилер, Акс, Лікан - персонажі, які отримують досвід та золото в лісі, а не, як інші - на лінії.

Поділитися в соцмережах