Забронювати місце

Влітку всім потрібен Cooldown

#slang

Cooldown - вислів не тільки про ігровий простір. 

Хоча, в Dota 2, вживається в значенні перезавантаження предметів чи можливостей героя, які через певний проміжок часу знову стануть активними. Cooldown використовується розробниками ігор для того, щоб навіть слабкі герої мали шанс на перемогу. Тому, сильні властивості персонажей потребують більше часу до того моменту, коли їх можливо буде використати знову.

Цікавою особливістю є те, що деякі можливості впливають на швидкість відновлення інших.

Фіксовані збільшення та зменшення

Тип модифікації, який збільшує чи зменшує рівень перезавантаження на конкретну кількість чи фіксований відсоток. Також можуть впливати на ті можливості, які вже знаходяться в стані відновлення.

Відсоткові збільшення та зменшення

Збільшують чи зменшують всі типи властивостей на певний відсоток. Запускаються автоматично, після того, як ти використав предмет чи можливість. Проте, на відміну від попередніх - не впливають на перезавантаження, які вже в дії. Як інші предмети в Dota 2, вони складаються та діють за принципом певного рейтингу - від найбільш корисного до того, який вносить незначні покращення.

Скидання перезавантаження

Найкращий варіант модифікації відновлення можливостей та предметів. Якщо він доступний, тоді час на перезавантаження взагалі не потрібен. Бо все відновлюється миттєво.

В житті термін Cooldown має схоже значення на ігрове - така собі перезарядка чи охолодження. 

Коли ти відчуваєш, що кожен день схожий на попередній та нічого не покращує твій настрій - тоді тобі точно потрібен Cooldown. Проте не всі знають, що треба робити, щоб дійсно відчути себе так, ніби хтось обрав твого персонажа та натиснув клавішу “перезавантаження”.

Відчуваємо, що настав час поділитися таємницею...

Ось наш рецепт справжнього повернення сил:

  • приходь в it land

  • обирай улюблену гру на PS4

  • замовляй щось прохолодне в барі (це ж має бути справжній Cooldown). І щось смачне, хрумке зі скоринкою. Ти зрозумів, про що йде мова?)

  • грай з друзями в настільні ігри та смійся від душі

  • ось і все, план такий простий, проте він швидко поверне тобі заряд енергії, якого так довго не вистачало

Carry - дослівно перекладається, як нести щось. 

Проте в ігровому просторі - це роль героя, який наприкінці гри може перемогти ворожу команду і принести перемогу власній. Саме від них залежить доля матчу. Тому до кожної деталі, яку виконує цей персонаж треба ставитися відповідально.

Тут добре працює асоціація:

Він несе на собі нелегку функцію - сейвити гру на самому кінці, навіть якщо в інших героїв Cooldown, саме тому, він - справжній Carry.

Поділитися в соцмережах