Забронювати місце

Вивчай українську та допомагай ЗСУ

#EdPro

В кожній області України існують певні еквівалентні вислови, які можуть зрозуміти лише ті, хто до них звик саме вони і називаються діалектами.

Відтак львів'яни добре знайомі з такими словами, як: філіжанка, кобіта, мешти, ґазда, коліжанка та багатьма іншими, які жодного разу могли не чути мешканці східної та центральної України.

Компанія CHI Software вирішила популяризувати діалекти, фінансово підтримуючи нашу армію за допомогою додатку Be with UA.

Техлід CHI Software, Папін Паронікян, підкріпив доцільність реалізації даного додатку:

«На третій день війни росії проти України, стало зрозуміло, що швидко ця битва не закінчиться, тому ми почали думати, як можна допомогти нашій країні. Сьогодні кожен із нас має різне матеріальне становище, тому важливо було створити саме такий застосунок, який не вимагав би жодних фінансових інвестицій та був корисним як для користувача, так і для армії. Я знайшов однодумців серед своїх колег, і в нас виникла ідея створити мобільний додаток Be with UA» 

Як власники додатку збирають кошти для армії?

Під час гри в додатку ви бачите рекламу, а кошти за кожен перегляд (0,014 центів) - відправляються на допомогу ЗСУ. Так, за одну тисячу переглядів наша армія отримує донат в розмірі $14.

Які саме діалекти я можу вивчити?

В форматі вікторини ви можете вивчити колоритні львівські діалекти, які є, так званою, квінтесенцією івриту, польської, німецької, угорської та української мов. Вони пройшли довгий шлях формування та органічно вплелися в словниковий запас сучасного львів'янина.

Вже хочу завантажити!

Скачати додаток можна як на операційну систему IOS, так і на Android.

Тож пам'ятаймо цитату майстра слова Ф. Вольтера: «Чужу мову можна вивчити за шість років, а свою треба вчити все життя», - і вивчаймо найпрекраснішу мову світу.

Поділитися в соцмережах