Бронировать место

Як українці на байрактари кошти збирали

#news

Наразі йде вже 5 місяць повномасштабного вторгнення, і ми гадаємо, що немає такого українця, який би не підтримав економіку країни чи ЗСУ.

Саме це актуалізує питання: «Як я можу допомогти, якщо вже не маю тих статків?»

Одразу занотуємо, що більшість громадян вважає, що допомагають тільки «вагомі» донати, зазвичай від 500 грн. Інакше ж, який сенс взагалі надсилати гроші.  Але що робити, якщо такої суми немає або відсутня можливість зробити такий внесок?

Відповідь на поверхні, проте мало хто міг би здогадатися, що вона настільки проста.

«Надішли стільки, скільки можеш!»

Так, все настільки просто. 

Допустимо, ти не надіслав ті 20 гривень, а вирішив зберегти, наприклад на каву. Так само, як ти подумали ще 10 000 людей. І от, перед нашими очима постає вже не мала сумма в 200 000 грн, за яку можна було б придбати достатню кількість касок чи бронежилетів.

Безперечно, все залежить від кількості, проте не грошей, а людей, які беруть участь.

Саме цим і визначний проєкт Сергія Притули.

Суть даного благодійного збору криється в тому, що основний масив пожертв складали внески від 2 до 200 грн. А ті, хто не мав можливості задонатити - просували пости в мережі за допомогою вподобайок та репостів.

«Народний Байрактар».

Таким чином, українці зібрали колосальну суму і кожен з них тепер є частиною чогось великого, можливо такого, про що будуть писати згодом в підручниках Історії України та розповідатимуть з покоління в покоління, як те, у що важко повірити.

На офіційній сторінці в Instagram, Сергій Притула зазначає:

«Притула: українці! Треба за 7 днів зібрати 500 мільйонів на 3 Байрактари. Українці: 

- 3 дні. 

- 600 000 000 грн.

- 4 Байрактари!!!!!!!!

Я дякую усім хто долучився до проекту «Народний Байрактар»!!! 

Це дійсно був проект, який об'єднав усiх незалежно від віку, гендеру чи віросповідання! Люблю Вас усіх і пишаюсь, що дихаю з Вами одним повітрям!»

Поделиться в соцсетях